Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Den danske pavillon

Natur, moderne arkitekttur og forretning smelter alle sammen i det nye design af den danske pavillon til EXPO 2020 i Dubai. 

Det er med stor glæde, at vi kan løfte sløret for den danske pavillons nye design. Det nye design er samtidig en konsekvens af et markant strategisk fokus på danske SMV’er. Vi har derfor skabt meget mere plads til danske virksomheder deltagelse på verdens største eksport-scene. Den danske pavillon er en enestående chance for SMV’er til at vise det bedste af Danmark til resten af verdenen i 182 dage fra 1. oktober 2021 til 31. marts 2022.

Det nye design af den danske pavillon indeholder alt fra lounge områder og mødelokaler, til en hyggelig Carlsberg bar og store flotte fællesarealer. Her ses pavillonen udefra, og man kan her se hvordan natur og arkitektur smelter sammen, til en smuk helhed. Strukturen som giver skygge over indgangen til pavillonen, kan skifte farve mellem det hvide om dagen, til både rød og blå om aftenen.   Det bliver fra ydersiden også tydeligt at naturen og arkitekturen smelter sammen i pavillonens design.

Indenfor fortsætter pavillonen dette udtryk, og giver både plads til samvær og forretning. Græs, planter og palmer er alle en del af indretningen og det er især hvide og lyse flader som præger pavillonens udtryk. På denne måde kan pavillonens gæster stadig nyde de grønne og tropiske omgivelser selvom de står i skyggen fra solen.

Om aftenen skifter pavillonen karakter, og der bliver en helt anden stemning. I Carlsberg baren og dens tilhørende fællesområder kan pavillonens gæster sammen nyde en forfriskning i afslappede, træbelagte, og næsten skandinaviske omgivelser.

I måneskinnet er det også muligt at få udsigt over andre dele af EXPO området, hvilket yderligere forstærker stemningen omkring begivenheden.

Andre steder i pavillonen viser pavillonen også sine unikke egenskaber om aftenen. Her ses eksempelvis et andet af de indendørs.

Du kan finde mere info på [Verdensudstillingen] eller [expo2020.]

Hvad synes du om det nye design? – vi vil gerne høre din mening på info@expo2020.dk
 

Vælg dit sprog