Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
april 14, 2021
Del på facebook
Del på linkedin

NoGluten ApS er med på den danske pavillon i Dubai

I dag byder vi NoGluten ApS velkommen til det danske erhvervs pavillon ved Expo 2020 Dubai.

NoGluten er en af den førende virksomheder når det kommer til glutenfrie produkter i Danmark. Vi er kendt for høj kvalitet af bagværk, og vi forsøger altid på at forbedre og komme med nye ideer indenfor den glutenfrie verden.

”At NoGluten er blevet inviteret til verdensmessen i Dubai 2021 er vi enormt stolte over, og vi glæder os helt vildt” siger Joan Jørgensen, ejer af NoGluten ApS. Vi producerer mange varer hver dag, men vi har ingen madsplid. Vi benytter af os alt det bagværk, der bliver bagt. Vi bruger kagerester og brødender, som ellers var gået til spilde, og udgjort et affaldsproblem for klimaet, til bl.a. romkugler og rasp for at sikre en mere bæredygtig livsstil.

Om NoGluten ApS:
Nogluten producerer og distribuerer dansk velsmagende glutenfri bagværk. Gluten- og laktosefri bagværk er vores speciale. Vores mantra er ”du skal ikke kunne smage forskel” og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Det er en særlig kunstart at bage glutenfrie produkter – der både ser godt ud og smager godt, men med høj faglighed og ægte traditionelt håndværk er dette lykkedes for os, der vinder i stort set alle blindtest. Vores mål er, at alle med cøliaki også har ret til velsmagende bagværk!

Andre Nyheder

Vælg dit sprog