Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
august 2, 2021
Del på facebook
Del på linkedin
Mobilex A/S

Kvalitetshjælpemidler for “a better life in motion” med Mobilex A/S i Danish Business Pavilion

Vi har en klar målsætning om at brugerne af vores Mobilex produkter altid oplever et bedre liv i bevægelse. Uanset hvad vores kunder måtte have behov for kan Mobilex som regel levere det rette hjælpemiddel og herved hjælpe brugeren med at mestre hverdagen og opnå en højere livskvalitet” udtaler Thomas Nygaard Christensen der er administrerende direktør i Mobilex A/S.

Mobilex A/S blev grundlagt i 2003 og markedsfører et bredt program af hjælpemidler til ældre og mennesker med funktionsnedsættelser, bl.a. kørestole, ganghjælpemidler, rollatorer, ramper, badeprodukter samt et stort udvalg af reservedele. Vores universelle reservedele til konkurrencedygtige priser bidrager til en forlænget levetid for både egne Mobilex hjælpemidler samt modeller fra andre leverandører.

Vi distribuerer vores produkter i hele Europa, og servicerer vores Mobilex forhandlere via vores stab af motiverede sælgere og medarbejdere. Høj kvalitet, moderne teknologi, hurtig levering, en kundeorienteret service og motiverede medarbejdere er vore succesparametre.

 

For “a better life in motion”

Vi har en målsætning om at kunne afhjælpe de fleste mobilitetsudfordringer med vores brede produktsortiment. Uanset om ønsket er større mobilitet på badeværelset, behov for hjælp og støtte i hjemmet, barriereudfordringer både inden- og udendørs eller ønske om bedre støtte til den daglige gåtur med børnebørnene eller på indkøbsturen. Mobilex A/S kan med garanti levere det rigtige hjælpemiddel for enhver situation og for ”a better life in motion”. På vores helt nye hjemmeside www.mobilex.dk findes yderligere informationer omkring det brede produktsortiment samt Mobilex arbejde i forbindelse med de 17 Verdensmål.

Vi er stolte når vores hjælpemidler bidrager til en øget mobilitet og derved forbedret livskvalitet for brugerne af vores Mobilex produkter. Med EXPO 2020 i Dubai vil vi præsentere vores produktsortiment til et internationalt publikum og herved bidrage til at endnu flere oplever ”a better life in motion”.

Andre Nyheder

Vælg dit sprog