Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
november 24, 2020
Del på facebook
Del på linkedin

WallPipe skal med på Expo 2020 i Dubai

Der er indgået partnerskab med Danish Business Pavilion

Lisbeth Mikkelsen fra WallPipe og Jan Bak fra Danish Business Pavilion er stolte af at kunne præsentere et samarbejde om markedsføring af den 100% bæredygtige danske lampe og iværksættervirksomhed. 

Lampen vil helt sikkert passe ind i de ofte rå og rustikke miljøer, der konstant skyder op i regionen. Såvel kontorer som restauranter, hoteller, og mange flere efterspørger alle nytænkning og bæredygtighed. WallPipe er oplagt til større installationer i det private hjem såvel som i virksomheder og offentlige miljøer” fortæller Jan Bak fra Danish Business Pavilion, der udover at være direktør her også driver en ingeniør og arkitektvirksomhed i Dubai.

Lisbeth fortæller: ”Jeg er utrolig glad for den markedsførings- og eksportaftale, som vi har indgået. Det giver mulighed for, imod en meget lav pris, at få testet mit produkt internationalt i mere end 15 måneder. Vi ser frem til at få adgang til et stort publikum af potentielle kunder, både før verdensudstillingen starter den 20. oktober 2020 samt ikke mindst de 25 millioner mennesker, der besøger EXPO 2020 Dubai”.

“Jeg er superglad for at være med på verdensudstillingen i Dubai. Jeg ser frem til at få kick-startet min eksport meget hurtigere og nemmere i samarbejdet med ExpoMatch og Danish Business Pavilion. Samt ikke mindst at komme på besøg i Dubai, når denne megabegivenhed finder sted.”

Randers / Dubai – 31. januar 2020.

Andre Nyheder

Vælg dit sprog