Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
februar 4, 2021
Del på facebook
Del på linkedin

Biodiversitet fra Jyllands vilde vestkyst giver liv i Danish Business Pavilion

OPTIMAL BEES hjælper dig med at sætte skub i din økonomi ved at øge din bæredygtighed!
Forbedre din økologiske fodaftryk og dit image! Ved biimplantatiseringsprojekter til bestøvning eller re- / naturalisering af landskaber viser du alle, at du er op til bæredygtighed. Det vil hæve værdierne i dit hjem, by, region, nation og din virksomhed.

OPTIMAL BEES tilbyder international projektledelse til re-/ implantation af bier som bestøvere i by-, kultur-, natur- og dog ødelagte landskaber.
Koncept og realisering, støtte og videnoverførsel
– om art-passende biavl med det formål at installere stabile bifamilier.
– gennemførelse og gen-/dyrkning af stabile bestøverkulturer såsom bier, vilde bier og yderligere insekter til landbruget.
– gennemførelse og dyrkning af bi-retfærdige landskaber i denaturerede kultur- og naturlandskaber, f.eks.
(1) Ved Permakultur forstås dyrs og planters symbiotiske sameksistens med hensyn til vitalisering af alle involverede ved at sætte klimatilpassede (egnede) planter, insekter og dyr i positive interaktioner gennem korrekt placering og dyrkning.

OPTIMAL BEES tilbyder
– klare beregninger af at øge dit grønne fodaftryk ved biimplantatisering / re-/dyrkning. Få en omkostningsberegning i forhold til fordelene for at præsentere din effekt ved et rimeligt overbevisende og velberegnet koncept.
– Videnskabelig undersøgelse og forskning ved hjælp af elektroniske målinger til validering.
– velplanlagte projektplaner med opgaver, ansvarlige personer, møder, sæsonbetonede indpasningstider, døde linjer og endda alternative planer, hvis det er nødvendigt. Vi vil coache dit projekt fra begyndelsen til indvielsen eller bare i dele, ligesom du vil.
– International og klima ordentlig webeenars og coaching i dyrevelfærd biavl via internettet og livet på dit sted. Vi tilbyder den teoretiske og praktiske viden om bi-venlige, arts-passende, kemi-fri og effektiv biavl i henhold til nutidens standard. Suppleret med international historisk og regional biavlere viden i teori og praksis.

OPTIMAL BEES er producent af climate bistader for bæredygtig og effektiv biavl. Videnskabeligt funderet, praktisk talt afprøvet og testet. De giver det bedste grundlag for dine bæredygtige projekter for biavl og re-/ implementering af bestøvning.
– støtte og undervisning af biavlere, der har mistet for mange bifamilier på grund af varroa-skader og andre bisygdomme samt ekstreme vejrforhold. I stedet for at give op, de er glade for at finde løsninger let at anvende.
– støtte til at åbne nye bæredygtige markeder. Som det almindeligvis ses, er der et paradigmeskift i retning af bæredygtighed og artssvarende husdyrbrug samt ønsket om økologiske produkter som honning, pollen, voks og propolis uden kemiske rester til kosmetiske, medicinske og gourmetmarkeder. Dette fører til høj kvalitet og velbetalte produkter øge din økonomi.

Andre Nyheder

Vælg dit sprog