Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
februar 4, 2021
Del på facebook
Del på linkedin
DSV lastbi

DSV bliver sponsor for Erhvervspavillonen på Expo 2020 i Dubai

“Som en global transport- og logistikvirksomhed har vi en global indvirkning på både miljø og klima – med det følger et stort ansvar. Derfor har vi en klar retning for reduktion af CO2-emissioner med videnskabeligt baserede mål. En grøn og innovativ tankegang er nøglen til dansk erhvervskultur, og vi har til hensigt at vise vejen i vores branche. At få mulighed for at fremvise det til verden på Expo 2020 er en mulighed, vi ikke kan gå glip af”, siger Michael Carstensen, adm. direktør – UAE.
“Danish Business Pavilion ligger på Mobilitetsområdet på EXPO 2020, og det er nøglen til fremtidens transport. Derfor er vi meget stolte over at kunne byde den danske transportgigant DSV velkommen som ny samarbejdspartner – en global forretning, der er fast besluttet på at sætte barren højt for grøn omstilling i transport- og logistiksektoren“, siger Jens Lund, pavillondirektør.

Erhvervspavillonen er glad for at kunne annoncere et nyt partnerskab med DSV, der gør det danske speditningsselskab ansvarlig for hele forsyningsstyringen af nonfoodprodukter til Erhvervspavillonen før, under og efter Expo.

Mobilitet og bæredygtighed er to områder, der vil blive sat i spidsen for Expo 2020. Disse områder passer rigtig godt sammen med DSV, der løbende søger at finde innovative løsninger på grøn logistik. Tung transport er en stor bidragyder til den globale CO2-udledning, og DSV har forpligtet sig til at reducere sit CO2-fodaftryk med mindst 30% i 2030 fra et basisår for 2019.

Ved at investere i forskning og udforske nye muligheder for transport og logistik fører DSV vejen til innovative og bæredygtige løsninger til mobilitet i byerne.

Om: DSV blev stiftet i 1976, hvor 10 selvstændige vognmænd gik sammen under navnet “Desluttede vognmænd”, altså de forenede vognmænd. I begyndelsen fungerede virksomheden udelukkende som en cartage-afdeling, men i løbet af de næste årtier blev visionen og omfanget udvidet til bredere transport- og logistikaktiviteter. I 2000’s udvidelsen tager flyvning. I dag er selskabet til stede i 80 lande verden over, og i 2019 blev DSV verdens fjerdestørste spedtørselskab med mere end 60.000 ansatte på verdensplan.

Andre Nyheder

Vælg dit sprog